Vitasel

Vitasel houdt zich bezig met het opplussen van woningen.

Vanuit facility management zijn wij al jaren bezig met het verzorgen van diensten rondom de levering van een optimale werkplek en gebouw. Wij hebben zelf mogen ervaren hoe belangrijk een optimale woning is voor het goed functioneren van iemand die met beperkingen te maken krijgt c.q. al heeft.

Door het aanpassen van de woning, comfortabel kunnen wonen met het vooruitzicht langer zelfstandig thuis te kunnen wonen. Hierdoor zijn wij ons gaan verdiepen in Levensloopbestendig Wonen en hebben wij onze kennis gebundeld, met als doel: Comfortabel Thuis Wonen. Inmiddels hebben wij al een aantal woningaanpassingen mogen realiseren.

Nederland vergrijst, dus neemt de vraag toe naar woningen waar senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Tegen deze groeiende vraag is nauwelijks op te bouwen. Dus moeten ook bestaande woningen aangepast worden. Dat sluit aan bij de wens van veel senioren: zij geven aan liever niet te willen verhuizen. Past U zich aan aan de woning of laat U de woning aanpassen aan u. U kiest ….

Wij regelen en ontzorgen voor U!

Wilt u weten wat er bij u mogelijk is, neemt u gerust contact met ons op of bekijk onze websites.

Vitasel comfortabel thuis wonen

Vitasel-Shop

Facilitymanagement is ontzorgen, ervoor zorgen dat andere zorgeloos en ongestoord hun werk kunnen doen.

Wij zijn een familiebedrijf, flexibel en met korte lijnen.

Wij werken samen en richten ons op het vinden van antwoorden op de door u gestelde vragen.

De nadruk ligt daarbij op de dienstverlening en de persoonlijke inzet.