ASEL facility

ASEL facility consulting is voortgekomen uit vele jaren ervaring, waardoor wij de kennis in eigen huis hebben.

Wij zijn een onafhankelijke organisatie, zonder belangen in andere organisaties en gericht op het leveren van kwalitatief goede ondersteuning aan onze opdracht gevers. Onze relaties kunnen er op rekenen dat alleen hun belangen voorop staan.

Wij willen op facilitair gebied een partner zijn voor onze relaties. De nadruk ligt daarbij op de dienstverlening en de persoonlijke inzet van onze medewerkers.
Wij werken samen en richten onze talenten op het vinden van antwoorden op de door onze relaties gestelde vragen, om zodoende te komen tot een goed resultaat.

ASEL facility consulting is een familiebedrijf, flexibel en met korte lijnen.

Projectmatig worden vanuit de behoefte aan extra capaciteit of specifieke mensen ingezet. Wij zijn de full service dienstverlener op het gebied van facility consulting en management.

In de bedrijfscultuur die ASEL facility consulting hanteert is er één van een platte organisatie met korte lijnen. Direct contact met de belanghebbende is van essentieel belang. Op deze wijze kan er accuraat en kordaat worden opgetreden in de situaties die zich voordoen en de problemen die dat met zich meebrengt. Door de open structuur binnen de organisatie is het duidelijk wat er moet gebeuren en door wie.

ASEL facility consulting zou geen bestaansrecht hebben als het geen waarde toevoegt aan uw organisatie.

Facilitymanagement is ontzorgen, ervoor zorgen dat andere zorgeloos en ongestoord hun werk kunnen doen.

Wij zijn een familiebedrijf, flexibel en met korte lijnen.

Wij werken samen en richten ons op het vinden van antwoorden op de door u gestelde vragen.

De nadruk ligt daarbij op de dienstverlening en de persoonlijke inzet.